Aktuellt
Vad smakar det egentligen – en workshop om sensorik
Det räcker inte att maten är hälsosam – den måste givetvis smaka gott också. Forskning inom sensorik vrider och vänder på frågor om smak, doft och textur. Hur kan [...]
Var med och forma en planetpositiv framtid!
Livsmedelsdagarna inleds i år med en spännande workshop med Sweden Food Arena som värd. Tillsammans med företaget Planethon vänder de sig till dem som är nyfikna p [...]
Demo och uppskalning för livsmedelsföretag – Vad behöver du?
Vad behöver du för att kunna växa ditt företag? Möjligheter och stöd till test, demo och uppskalning Som ett led i arbetet med innovationsagendan för livsmedel och [...]
Livsmedelskedjan kan visa vägen till ett utvecklat innovationssystem
För att nå målen i riksdagens livsmedelsstrategi - ökad konkurrenskraft, ökad livsmedelsproduktionen och bidra till hållbar utveckling – behöver vi utveckla ett mo [...]
3-åring med kraft att förändra
Sweden Food Arena firar i vår 3 år och ambitionerna är högt ställda. Arenan ska bidra till att livsmedelskedjan senast år 2030 är topp tre i innovationsranking i E [...]
1+1=3 i en innovativ organisationskultur
Innovation är avgörande för att upprätthålla konkurrenskraft. Men hur uppkommer innovation i en organisation? Hur skapar man ett klimat som främjar innovativt tänk [...]