Aktuellt
Är Sverige det nya innovationslandet för livsmedel?
Sverige är ett innovativt land, det bekräftas gång på gång i olika innovationsrankingar, nu senast i European Innovation Scoreboard från 2025 och Global innovatio [...]
Cecilia Warrol blir ny verksamhetsledare för Sweden Food Arena
Cecilia har en lång karriär inom Teknikföretagen bakom sig, bland annat som programchef för det strategiska innovationsprogrammet ”Produktion 2030” under 12 år. H [...]
Webbinarium 22 december: Sverige, det nya innovationslandet för livsmedel?
Sverige är känd som en urstark innovations- och forskningsnation men tidigare undersökning från 2017 visade att man inte lyckas omsätta detta fullt ut i livsmedel [...]
Samarbete utvecklar både innovationer och människor
Målet när Sweden Food Arena bygger konsortier är att förenkla för företag som vill skapa innovationer med höjd. Genom att identifiera utmaningarna och addera kuns [...]
Webbinarium: Precisionsfermentering och framtidens matproduktion
Att programmera mikroorganismer för matproduktion låter som science fiction, men tekniken är redan här. I det tredje avsnittet av Forskningsfronten synar vi möjli [...]
Nytt innovationsprogram: Smart Food Factory
Teknologin förändrar livsmedelsindustrin i snabb takt. Automatisering, AI och digitala lösningar öppnar upp möjligheter att effektivisera produktionen, höja kvali [...]

