Aktuellt
Innovation i världsklass
Hur kan vi lyfta innovationshöjden inom livsmedelssektorn? Det första vi måste göra är att förstå vad som kännetecknar företag som lanserar innovationer med höjd, [...]
28/3 Webbinarium – Informationsmöte och workshop i samband med Formas utlysning i Sensorik
Sweden Food Arean har undersökt innovations- och forskningsbehovet i den växtbaserade värdekedjan och under det arbetet framkom behovet av ökad kunskap och applika [...]
15/3: Digitaliserings- och automationsworkshop!
Välkommen till digitaliserings- och automationsworkshop! Process industriell IT och Automation (PiiA) och Sweden Food Arena genomför en workshop i syfte att både i [...]
11/3: Webbinarium – Innovation i världsklass
Den innovationsundersökning som Sweden Food Arena lät göra hösten 2020 visar att innovationsgraden i svensk livsmedelskedjan är god och ligger i paritet med övriga [...]
Visste ni att det är minst lika mycket innovation i en potatis som i ett flygplan?
Under Södertälje Science Week möttes Sweden Food Arena, Näringsdepartementet, KTH och Nordisk Råvara i ett samtal om möjligheter och utmaningar inom livsmedelsnäri [...]
Nytänk är kärnan till en ökande livsmedelsexport
Med rätt förändringar kan Sverige bli en spelare att räkna med inom europeisk livsmedelsinnovation – vi kan till och med nå hela vägen upp till topp tre. Det är äv [...]