28 april, 2021

4/6 Webbinarium: Konsten att investera i modern automation, genom att ha tur eller med metoder och stöd?

DAG: 4 juni kl 08.30 – 11.30
KANAL: Teams
FÖR VEM: produktionschef/produktionspersonal, inköp, IT, automationsspecialister, VD …

Under denna förmiddag kommer ni att få med er inspiration, insikt, förståelse, kompetens och känna trygghet i att upphandla er kommande automationsinvestering. Förmiddagen bjuder på en blandning av föreläsning, genomgång av verktyg och diskussioner.

Funderar du på frågor som:

  • Vilka förbättringar kan automation tillföra i vår verksamhet?
  • Hur börjar vi?
  • Vilka krav ska vi ställa?
  • Hur upphandlar vi för att nå det resultat vi önskar?

Utifrån specialistkunskap och lång erfarenhet inom branschen har Automation Region utvecklat ett beställarverktyg som visar vägen genom den ibland snåriga processen när det gäller att utveckla automation och digitalisering för företag. Denna variant är utformad för SME-företag och utgår från industri – men behoven är likartad inom alla storlekar av företag och branscher.

Under förmiddagen får ni en snabb introduktion av ett beställarverktyg steg för steg. Gå gärna genom verktyget innan och höj din kunskapsnivå – varje del innehåller något som kan vara avgörande för dig. Du gör detta för att ha koll på vad som krävs och för att lyfta kompetensen hos hela företaget – ett sätt att optimera era resurser och skapar ett bättre slutresultat.

Föreläsningen kommer att hålla hög kvalitet och genomföras i ett högt tempo. Anmäl gärna två eller fler från samma företag så att ni tillsammans har ökad kunskap och samsyn efter seminariet, det underlättar framtida interna diskussioner!

Föreläsare är Bernt Henriksen

Bernt är en mycket erfaren verksamhetsutvecklare, projektledare och chef. Enligt många i branschen så finns det få personer i Sverige som matchar av vad Bernt kan erbjuda vad gäller kunnande om hur man bygger upp industriella automationssystem när det gäller hela spannet från ERP till maskinnära utrustning. Bernt har lång bakgrund inom PLC och automationsvärlden och har byggt anläggningar i flera branscher. Senaste åren har han, i rollen som verksamhetskonsult och projektledare, jobbat med att få svensk tillverkande industri att bli mer konkurrenskraftig och han har stort nätverk inom både industri och underleverantörer.

Välkommen till en lärorik och kunskapshöjande förmiddag!

 

Anmälan till webbinarium: Konsten att investera i modern automation - 4/6-2021

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.