16 februari, 2021

Webbinarium om Livsmedelskedjans innovationssystem och dagens stödfunktioner

Välkommen till ett webbinarium om Livsmedelskedjans innovationssystem och dagens stödfunktioner – Är de ändamålsenliga?

Under vintern har Sweden Food Arena undersökt hur det nationella och det regionala innovationssystemet är utformat med fokus på livsmedelskedjan. Vid ett kommande webbinarium kommer Sara Johansson (Jönköpings Universitet) samt Johanna Lund, Roger Uddstål och Matilda Persson (RISE) att presentera två resultatrapporter; dels en genomgång av livsmedelskedjans nationella innovationssystem och dels en analys av dagens regionala stöd- och rådgivningssystem med utgångspunkt i tre regioner.

I projektet ”Livsmedelskedjan som utvecklingsarena” ska vi ta fram förslag till hur samarbetet kan stärkas i livsmedelskedjan för att förbättra förmåga till innovation och vilka policyverktyg som kan behövas. Under våren kommer fler rapporter att presenteras.

Läs mer om projektet på https://swedenfoodarena.se/livsmedelskedjan-som-utvecklingsarena/

Datum och plats: Fredagen den 26 februari 2021 08:00-08:55, på Teams.

Anmäl dig genom att maila Kerstin.eriksson@swedenfoodarena.se